Så funkar det

Priset gäller per box och timme. Max 4 spelare per box.

Medlem har 30 % rabatt på timpriset.

OBS! Rena skor och bollar! Använd gärna plastpeggar, duken skadas av flisor från träpeggar.

Att komma igång är enkelt

Boka & betala enkelt i appen Sweetspot

Smidig hantering av bokning och kontroll på dina bokningar med hjälp av Sweetspot-appen.

I bekräftelsemejlet får du en passerkod som används för att komma in (entrédörren är alltid låst). Slå koden på dosan till höger om dörren, avsluta med fyrkant så öppnas dörren automatiskt. Koden fungerar 20 minuter före (inte tidigare!) och 15 minuter efter din bokade speltid.

När du kommer till den box du har bokat startar du systemet (om det inte är någon före dig och allting redan är igång) genom att trycka enter på tangentbordet, sedan enter en gång till när logga in kommer upp på skärmen. Har du trackman-appen loggar du sedan in dig genom att scanna QR-koden. Annars skriver du själv in det som behövs. Skärmen är en touch-skärm, du kan också klicka dig fram med datormusen.

Väl inne i systemet kan du välja om du vill stå och träna, leka med games eller spela på banor. Och banor finns det gott om, närmare 300 av världens bästa banor, alla samlade på ett ställe! Allt från kända och populära mästerskapsbanor till korthålsbanor från alla håll och kanter i världen.

AVBOKNING: Du får automatiskt pengarna tillbaka om du avbokar senast 3 timmar före din tid.  

Trackman

Trackman är en radar som låter dig veta mer om din sving. Placerad bakom spelaren kommer den att skanna din rörelse under slaget och visa dig hela bollens flygning. Med sina två radarsensorer och kameraspårning får du återkoppling på din sving in i minsta detalj.

Trackman låter dig bättre förstå dina styrkor och svagheter. Varje bås på Old Tom Indoor Golf består av en Trackman, en touchskärm, en projektor, en duk och en matta där man slår. Med en Trackman analyseras slagen noggrant och på så sätt kan man både spela ”riktiga” banor eller bara stå och träna. 

För att lära dig mer om hur Trackman fungerar och vad den kan mäta, spåra och identifiera så finns en bra översikt på Trackmans sida. Den hittar du här.